Vuit antecedents penals

Un detingut per robar cinc botigues en sis dies a Barcelona i l’àrea metropolitana

L’home va incomplir el permís penitenciari i va sostreure 1.600 euros a punta de ganivet de dos supermercats, dos bancs i una farmàcia

Un detingut per robar cinc botigues en sis dies a Barcelona i l’àrea metropolitana
1
Es llegeix en minuts

Cinc robatoris violents en sis dies. Tots perpetrats per una mateixa persona, que va amenaçar i va intimidar amb un ganivet els treballadors de les entitats bancàries, els supermercats i la farmàcia que va atracar a Barcelona i a l’àrea metropolitana. Els Mossos d’Esquadra van detenir dijous el seu presumpte autor, un home de 43 anys que es trobava de permís penitenciari i que no va tornar a la presó on complia una condemna per altres robatoris violents.

Cadena de robatoris

El presumpte lladre va iniciar la cadena de robatoris el 21 d’abril amb l’atracament en un supermercat de Cornellà de Llobregat. L’endemà, i amb un marge de 20 minuts de diferència, va provocar uns altres dos robatoris violents: un en grau de temptativa en una farmàcia del barri de Sant Andreu de Barcelona i un altre de consumat en una entitat bancària de l’Hospitalet de Llobregat.

El dilluns 25, va atracar una altra oficina bancària al districte de Sants.Per últim, el dia 26 va cometre un altre delicte a punta de ganivet en un supermercat de l’Hospitalet.

Notícies relacionades

L’endemà, els agents de la Divisió d’Investigació Criminal (DIC) dels Mossos van posar en marxa un dispositiu policial per localitzar-lo. Va donar els seus fruits: el van agafar ‘in fraganti’ mentre intentava robar un altre súper de l’Hospitalet.

El lladre, que té vuit antecedents penals per robatoris amb violència, va sostreure en total prop de 1.600 euros.