Cursaven la formació bàsica

Detingut un aspirant a la Guàrdia Urbana de Barcelona per abús sexual a quatre companyes

Els fets van ocórrer durant el sopar de meitat de curs i l’home ha sigut expulsat de forma cautelar del centre

Detingut un aspirant a la Guàrdia Urbana de Barcelona per abús sexual a quatre companyes

Ayuntamiento de Badalona

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos d’Esquadra han detingut un alumne de l’Escola de Policia de Catalunya pel presumpte abús sexual a quatre companyes d’estudis. L’arrestat estava matriculat en el curs de formació bàsica d’agent de policia, que dura nou mesos, i era aspirant a la Guàrdia Urbana de Barcelona.

L’home ha sigut expulsat de forma cautelar del centre situat a Mollet del Vallès (que depèn de l’Institut de Seguretat Pública de Cataluya), segons ha indicat un portaveu del Departament d’Interior al diari digital ‘Crónica Global’.

Abusos durant un sopar

Notícies relacionades

Els fets van ocórrer el cap de setmana passat en un sopar. En concret, els alumnes del centre celebraven que havien superat la meitat dels estudis. Van ser les víctimes qui han denunciat aquesta setmana el comportament del detingut durant la trobada. L’home ja ha passat a disposició judicial.

Interior ha ofert suport psicològic i assessorament legal a les víctimes, explica el mitjà digital. A més, en els pròxims dies s’iniciarà un procés formatiu a tots els aspirants a policia per conscienciar-los sobre aquests delictes.