Clatellada judicial

El TSJC anul·la la Zona de Baixes Emissions de Barcelona

Barcelona 08 01 2020 Zona de Baixes Emissions ZBE contaminacion En la foto senales en la ronda litoral poblenou FOTO de FERRAN NADEU

Barcelona 08 01 2020 Zona de Baixes Emissions ZBE contaminacion En la foto senales en la ronda litoral poblenou FOTO de FERRAN NADEU / Ferran Nadeu

1
Es llegeix en minuts
J. G. Albalat
J. G. Albalat

Redactor

Especialista en judicials

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Clatellada judicial a la Zona de Baixes Emissions (ZEB) de Barcelona. La sala contenciosa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha anul·lat aquest dilluns l’ordenança municipal que regula la ZBE a l’entendre que falten informes que avalin algunes restriccions.

El tribunal considera també, entre altres fonaments de la seva resolució, que la zona té un excessiu àmbit geogràfic d’implantació i una excessiva restricció del tipus de vehicles afectats.

Notícies relacionades

El TSJC ha estimat els recursos de 10 col·lectius, entre els quals la Plataforma d’Afectats per les Restriccions Circulatòries, l’Associació de Famílies Nombroses de Catalunya, el Gremi Provincial de Tallers de Reparació i Manteniment d’Automòbils i la Federació Empresarial Catalana d’Autotransport.

(Aquesta notícia s’ampliarà de manera immediata)