Incendi mortal

L’Hotel Coronado de la Rambla de Barcelona tenia deficiències en alarmes i extintors

La propietat haurà de condicionar l’establiment i posteriorment es decidirà sobre la seva reobertura

L’Hotel Coronado de la Rambla de Barcelona tenia deficiències en alarmes i extintors

ZOWY VOETEN

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Albert Batlle, ha explicat aquest dilluns que aquest cap de setmana els Bombers de Barcelona van demanar el tancament de l’Hotel Coronado, al districte de Sants-Montjuïc de la ciutat, per la «deficiència de sistemes d’alarmes i extintors» identificada arran de l’incendi que va patir dissabte.

En roda de premsa per presentar la nova convocatòria d’agents de la Guàrdia Urbana de la ciutat, ha informat que quan la propietat de l’hotel hagi fet els condicionaments sol·licitats, el districte de Sants-Montjuïc durà a terme una revisió per decidir si es podrà reobrir l’hotel.

Reallotjament de les persones afectades

Notícies relacionades

També ha detallat que les persones que s’allotjaven a l’hotel s’han ressituat gràcies a «una acció coordinada, ràpida i eficaç» dels cossos de seguretat i el consistori.

Respecte a les causes de l’incendi, ha afirmat que hi ha oberta una investigació per part de la unitat de Policia Científica dels Mossos d’Esquadra, els Bombers i els serveis d’inspecció del districte. Ha lamentat que l’incendi causés ferits i la mort d’una persona que s’allotjava a l’hotel.