Ha ingressat a la presó

Vídeo | Així va assaltar a una àvia un noi a Barcelona

Els Mossos han detingut l’home, que va atracar dues dones grans, unes de les quals va resultar ferida greu

Los mossos detienen a un hombre que asaltaba mujeres mayores para robarles

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos d’Esquadra han detingut un noi de 20 anys, que ja ha ingressat a la presó, acusat de robar amb violència i intimidació dues àvies a Barcelona.

L’11 de novembre, l’home va accedir amb una dona gran a una finca del districte de Sants-Montjuïc i quan anava a entrar a l’ascensor li va robar d’una estrebada el bolso i el telèfon mòbil i va fugir corrents. Els fets van ser gravats per les càmeres de la finca, i han sigut difosos aquest dilluns pels Mossos.

La víctima el va seguir fins al carrer cridant que li havien robat i un noi va poder recuperar el bolso, però no el mòbil.

També a l’Eixample

Els Mossos van poder identificar el lladre i detenir-lo el 3 de desembre, segons han informat aquest dilluns.

La policia atribueix al jove detingut, de nacionalitat algeriana, un altre robatori amb violència ocorregut el 14 de novembre en un edifici de l’Eixample.

Una dona de 83 anys va entrar a la finca i el noi la va seguir, i quan la dona es va negar a pujar amb ell a l’ascensor, aquest li va robar d’una estrebada la bossa de mà.

Notícies relacionades

La víctima el va seguir fins a la porta i va demanar ajuda, moment en què el jove la va empènyer amb molta violència i la va tirar a terra. Després li va robar el collar on tenia les claus de casa i unes ulleres, que una noia va poder recuperar posteriorment.

La dona va haver de ser traslladada en estat greu a un centre hospitalari, on va estar ingressada diversos dies, per això fins l’1 de desembre no va poder prestar declaració.