SUCCESSOS

Detingut per robar joies a avis amb violència a Barcelona

L'arrestat, de 27 anys, és el presumpte autor de quatre atracaments en ple carrer a finals d'agost

detenido por robar violentamente joyas a personas mayores en la calle / periodico

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 27 anys com a presumpte autor de quatre robatoris violents després que es detectessin diversos assalts a persones grans que passejaven pels carrers del barri de la Marina del districte de Sants-Montjuïc, a Barcelona, a finals d’agost.

En tots els casos, l’home presumptament aprofitava que els avis estaven sols, els seguia, parlava amb ells per distreure’ls i finalment els arrencava els collars del coll i les polseres del braç, segons han informat els mossos aquest diumenge en un comunicat.

Les víctimes –tres homes i una dona– difícilment podien defensar-se per la superioritat física de l’autor, que suposadament seleccionava els seus objectius: persones grans que passejaven soles i sense capacitat per protegir-se. De vegades, els tirava a terra.

Notícies relacionades

Després de produir-se tres robatoris en deu dies al barri a finals d’agost, la policia va intensificar les patrulles a la zona, i aquest dimarts al matí uns agents van detenir el sospitós en el moment en què presumptament assaltava una dona gran per emportar-se el seu collar.

El presumpte lladre, de nacionalitat colombiana, va fugir del lloc i va agredir diversos policies, que el van acabar retenint i detenint, i les investigacions van permetre corroborar que suposadament era el mateix autor dels altres tres robatoris, de manera que va passar a disposició judicial aquest divendres i després va ingressar a la presó.