Espectacle pirotècnic

¿Quan i on veure el Piromusical de la Mercè?

El ‘xou’ aposta per una fórmula descentralitzada, amb quatre punts de llançament de focs artificials

Barcelona 27 09 2020 Festes de la Merce Piromusical visto desde el Turo de la Rovira   bunkers del Carmel   Foto Ferran Nadeu

Barcelona 27 09 2020 Festes de la Merce Piromusical visto desde el Turo de la Rovira bunkers del Carmel Foto Ferran Nadeu / FERRAN NADEU

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un any més, la ciutat de Barcelona tancarà les festes de la Mercè amb el Piromusical, el seu ja tradicional espectacle de música i llum. Per segon any consecutiu, l’Ajuntament aposta per una fórmula descentralitzada, amb quatre punts diferents de llançament de focs artificials distribuïts per la capital catalana, amb l’objectiu d’evitar aglomeracions.

El xou es podrà seguir des de casa, i no només a través de les terrasses i balcons, sinó també per televisió, a través de TV-3 i Betevé. A la cadena autonòmica catalana, la retransmissió serà en directe i començarà a les 22.00 hores d’aquest diumenge, 25 de setembre. Anirà a càrrec de la periodista Laia Ferrer. En canvi, a la tele municipal barcelonina s’oferirà en diferit, a partir de les 0.15 hores.

Les Impuxibles

Notícies relacionades

Aquest any, l’espectacle té com a novetat destacada l’actuació de la companyia Les Impuxibles, amb Clara i Ariadna Peya al capdavant, abans i després del llançament dels focs.

La part musical es dividirà en quatre grans blocs. Els temes que sonaran al ritme dels focs seran un homenatge a l’Havana, la ciutat convidada d’aquest 2021. També hi haurà una commemoració musical del 150è aniversari de la Festa Major de Barcelona i es recordarà el centenari del primer concert al Palau de la Música Catalana de l’Orquestra Pau Casals. A més, hi haurà un record per al 250è aniversari del naixement de Ludwig van Beethoven.

Temes:

Festes La Mercè