Restriccions per la Covid

La Telecogresca celebra una nova edició, malgrat el coronavirus

  • Centenars de joves se citen, sota estrictes mesures anticovid, al Fòrum de Barcelona per escoltar els grups de moda

  • Veïns del barri avisen de la presència d’alguns ‘botellons’ als voltants del recinte

1
Es llegeix en minuts

Després d’un any de suspensió pel coronavirus, la tradicional festa universitària de la Telecogresca, amb més de 40 anys d’història, ha congregat aquest divendres a la tarda diversos centenars de joves, ansiosos de festa, que han omplert, amb mig aforament el recinte del Fòrum de Barcelona, malgrat les restriccions establertes per evitar l’expansió de la pandèmia. Aquest dissabte, des del migdia, hi torna a haver concerts i activitats programades.

L’organització, que ha citat alguns dels grups de moda entre els més joves, ha donat instruccions als assistents perquè es mantinguin asseguts als llocs que se’ls haurà assignat. La mascareta és obligatòria en tot moment (tret per beure) i l’entrada i sortida dels concerts s’ha disposat de manera esglaonada per evitar aglomeracions.

També s’ha previst un servei de restauració sense mobilitat, que permet consumir cervesa, vermut i aigua. Durant els concerts a la tarda, a causa de la normativa de tancament de serveis de restauració a les 17 h, no s’han servit consumicions a l’interior del recinte, però s’ha permès que la gent entrés menjar de l’exterior.

Notícies relacionades

Malgrat els esforços de l’organització, han sigut diversos els grups de joves que han aprofitat l’ocasió per celebrar ‘botellons’ als voltants del recinte del Fòrum, segons han testificat diversos veïns.

El cartell

La Telecogresca 2021 ha tingut aquest divendres el grup Lágrimas de Sangre com als grans protagonistes de la jornada inaugural. Els altres convidats estrella han sigut Los Chikos del Maíz, que han compartit cartell amb Roba Estesa i El Pony Pisador. Els concerts de dissabte començaran amb el vermut del festival, a càrrec de Miquel del Roig i Lo Putocat. A la tarda, a partir de les 17.00 i fins al toc de queda de les 22.00, serà el torn dels valencians Zoo i La Fúmiga, a més de Jazzwoman i The Tyets.