Una activitat en crisi

Els taxistes tornen a manifestar-se pel centre de Barcelona

El sector denuncia la situació que viu per la caiguda de l'activitat a conseqüència del coronavirus i per reclamar ajuts

taxi / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els taxistes de Barcelona han tornat a manifestar-se aquest matí pel centre de la ciutat per denunciar la situació que viuen per la caiguda de l’activitat a conseqüència del coronavirus i per reclamar ajuts.

Més de 150 taxistes, segons els organitzadors, i uns 70, segons l’Ajuntament de Barcelona, s’han dirigit cap a la seu de la societat de garantia recíproca catalana Avalis, on esperen reunir-se amb algun responsable d’aquesta empresa.

Notícies relacionades

Segons ha explicat a EFE el portaveu d’Élite Taxi, Tito Álvarez, molts taxistes tenen «greus problemes» perquè hi ha bancs que volen concedir moratòries, però tenen problemes amb Avalis» a l’hora d’obtenir els avals necessaris.

Els taxistes de Barcelona van iniciar la setmana passada una sèrie de mobilitzacions per la falta de recolzaments que està tenint el sector durant aquesta crisi i, entre altres coses, demanen ajuts pel cessament d’activitat o una moratòria sense interessos dels préstecs.

Temes:

Taxis