TORNADA A L'ESCOLA

Els autobusos de Barcelona tornen a ser accessibles per davant

Des d'aquesta setmana els xarxes de transport públic ofereixen la màxima capacitat i el metro reforça les línies 1, 2 i 5 en les hores punta

12/06/2020 Autobús de Barcelona

12/06/2020 Autobús de Barcelona / @TMB (Europa Press)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els autobusos de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) tornen a ser accessibles per davant des d’aquest dilluns, amb l’inici del curs escolar, i els conductors tornen a atendre els usuaris, excepte per a la venda del bitllet senzill, que continuarà fent-se a través del mòbil.

També des d’aquesta setmana les xarxes de transport públic ofereixen la màxima capacitat i el metro reforça les línies 1, 2 i 5 en les hores punta del matí i de la tarda.

Amb l’habilitació de la porta davantera del bus, l’ús de la mascareta continua sent voluntari per als conductors mentre estan conduint.

Notícies relacionades

Com a mesura preventiva s’han instal·lat pantalles de protecció del lloc del conductor a 1.030 vehicles de la flota, excepte en els minibusos, on es continua utilitzant la protecció amb làmines de plàstic.

Les separacions són transparents, de policarbonat o de vidre, s’adapten a la forma de la porta del conductor, al pupitre, a la màquina validadora i a la resta d’equipament dels autobusos i inclouen una finestreta de comunicació.