TMB obre expedient a dos vigilants de metro per tirar un usuari per les escales a La Sagrera

L'empresa de transport públic assegura que el viatger es va negar a posar-se una mascareta a l'accedir a les instal·lacions

tlu14smecrgvrcng vid 21 141518 / periodico

1
Es llegeix en minuts
Vega S. Sánchez
Vega S. Sánchez

Periodista

Especialista en animals, plantes i curiositats

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha obert un expedient per aclarir la presumpta actuació violenta d’un dels seus vigilants de seguretat. Pel que sembla, i segons demostren les gravacions fetes per diversos testimonis, el treballador del metro ha tirat per les escales un viatger que s’ha negat a cobrir-se la cara amb la mascareta i que ha accedit a les instal·lacions del metro de La Sagrera sense protecció.

Notícies relacionades

TMB ha reconegut els fets, en què un dels vigilants li cridava a l’usuari «¡em tens fins als collons!», mentre li donava violentes empentes aquest dissabte al matí a l’estació de la L9/10 nord. L’empresa de transport assegura que l’individu havia agredit, al seu torn, un dels vigilants quan el van instar que es posés la mascareta per accedir a les instal·lacions, cosa que és obligatòria i per la qual es pot rebre una sanció de fins a 600 euros.

En el vídeo, que s’ha viralitzat, es veu com els vigilants agafen l’home pel coll i el tiren per les escales. El viatger, que cau d’esquena, es reincorpora mentre un dels membres de seguretat li diu que trucarà a la policia i que el té «fins als collons».

‘Coronavirus avui’

Subscriviu-vos a la nostra ‘newsletter’ per conèixer tota l’actualitat i informació pràctica sobre el desenvolupament de la pandèmia i les seves repercussions