On Catalunya

control de l'aforament

Barcelona torna a tancar sis platges per l'alta concentració de banyistes

Durant unes hores no s'ha pogut accedir a Sant Sebastià, la Nova Icària, el Bogatell, la Mar Bella, Llevant i Sant Miquel

zentauroepp53838022 barcelona 21 06 2020 sociedad  regreso a la normalidad  plat200621185409

zentauroepp53838022 barcelona 21 06 2020 sociedad regreso a la normalidad plat200621185409

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Barcelona ha hagut de tancar aquesta tarda durant unes quantes hores l’accés a sis platges de la ciutat per l’alta concentració de banyistes. Segons explica l’Ajuntament de Barcelona, a les platges de Sant Martí, la Nova Icària, el Bogatell, la Mar Bella, Llevant i Sant Miquel s’ha restringit l’entrada per les aglomeracions de persones i per garantir que es pugui continuar mantenint la distància de seguretat establerta per evitar els contagis de la Covid-19.

Notícies relacionades

Al llarg del dia la Guàrdia Urbana ha fet controls d’accés a l’espai perquè no se superés l’aforament i ha anat deixant entrar els banyistes a mesura que n’han anat sortint. No obstant, finalment s’han hagut de tancar els accessos de les sis platges esmentades perquè no s’hi puguin concentrar més persones.

D’altra banda, segons l’ajuntament totes les platges de Barcelona han presentat durant el dia d’avui una ocupació molt alta, a excepció de la del Somorrostro. Des del dilluns 8 de juny el consistori de la capital catalana regula l’aforament a les platges amb controls en els punts d’accés. A més, s’ha establert un sistema de ‘semàfors’ per a cada platja, que es pot consultar a la web de l’ajuntament i que indica si el nivell de l’aforament és baix, mitjà, alt o molt alt.