ELS RISCOS DE LA COVID-19

Totes les platges de l'àrea de Barcelona tancaran per la revetlla de Sant Joan

Els vuit ajuntaments del litoral metropolità volen evitar aglomeracions pel coronavirus

playa / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

No hi haurà celebració de la revetlla de Sant Joan a cap de les platges de Barcelona ni de la seva àrea metropolitana. Els vuit ajuntaments del litoral metropolità han decidit finalment tancar les platges durant la revetlla amb l’objectiu d’evitar-hi aglomeracions i el risc de propagació del coronavirus.

Després de l’anunci de la setmana passada de l’Ajuntament de Barcelona, que clausurarà les platges de la capital catalana entre les 20.00 hores del dia 23 i les 10.00 hores del 24, l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) ha confirmat aquest dijous que la resta de municipis també s’han afegit a la mesura per garantir la seguretat de la ciutadania.

Una celebració en format reduït

Els consistoris han instat la població a celebrar la revetlla, que serà la primera gran festa després de l’emergència sanitària i l’estat d’alarma, en format reduït i íntim amb familiars i amics pròxims.

Notícies relacionades

El tancament de les platges implica que l’AMB durà a terme el servei ordinari de neteja i manteniment de les platges en temporada alta.

L’ens ha recordat que continua fent la neteja i desinfecció del mobiliari i els equipaments com a mínim dues vegades al dia, així com la intensificació del garbellament diari i l’ampliació del nombre d’analítiques de sorra per garantir-hi el màxim control higiènic.