DENÚNCIA A BARCELONA

Dos okupes de la Casa de Cadis acusen el líder del local d'abusos sexuals

Segons avança la SER, el presumpte agressor és l'activista Lagarder Danciu, que nega els fets

casa de cadiz / periodico

1
Es llegeix en minuts

Dos okupes de la Casa de Cadis, un local a prop de la Sagrada Família de Barcelona ocupat en els últims mesos per diversos sensesostre, han denunciat el líder del grup per abusos sexuals. Els Mossos d’Esquadra estan intentant localitzar el sospitós.

Segons han informat a Efe fonts pròximes al cas, la primera a acusar el líder d’aquest centre okupa va ser una noia que el 18 d’abril va acudir a una comissaria dels Mossos per denunciar que el sospitós li havia robat i, posteriorment, ja en seu judicial, va afirmar que havia sigut també víctima d’abusos sexuals.

Posteriorment, aquest dilluns, un home que viu a la Casa de Cadis també va acudir als Mossos d’Esquadra per denunciar abusos sexuals per part del líder d’aquest centre okupa de Barcelona.

Notícies relacionades

Segons ha avançat la cadena SER-Barcelona, el líder d’aquest centre okupa que ara ha sigut denunciat és Lagarder Danciu, un conegut activista social que ha sigut expulsat del local i que nega haver abusat de la primera noia, ja que la seva relació va ser consentida i es va limitar, segons la seva versió, a ajudar-la a superar la seva addicció a la marihuana. 

Davant aquesta situació, els Mossos d’Esquadra han obert una investigació i estan intentant localitzar el denunciat.