BONA EVOLUCIÓ

Xavier Trias rep l'alta i ja és a casa seva

L'exalcalde de Barcelona agraeix les cures rebudes a l'Hospital Clínic des del 29 de març

trias

trias

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’exalcalde de Barcelona Xavier Trias ha rebut l’alta i ja és al seu domicili, segons ha anunciat ell mateix en diversos missatges a la xarxa social Twitter.

El també exconseller de Sanitat i de la Presidència durant els governs de Jordi Pujol, va ingressar el 29 de març, després de donar positiu per coronavirus la setmana anterior. Presentava un quadro de febre i tos persistent.

Ja de tornada a casa, ha agraït les cures sanitàries rebudes al Clínic i ha explicat que ara inicia 14 dies d’aïllament, seguint el protocol previst. En el moment de l’ingrés, l’exalcalde va remarcar que estava a les millors mans i va agrair les mostres de suport que han rebut ell i la seva família.

Amb un trajectòria de 30 anys vinculat a la política catalana, i després del seu pas per l’Executiu català i pel Congrés dels Diputats, Trias va ser alcalde de Barcelona entre el 2011 i el 2015, una cosa que va aconseguir en el tercer intent, després de resultar derrotat el 2003 i el 2007.

Notícies relacionades

Després del seu primer i únic mandat, va resultar derrotat de manera sorprenent per la candidatura que encapçalava Ada Colau. En les últimes eleccions municipals, en les quals els postconvergents es van presentar com a Junts per Catalunya i es van desplomar fins als cinc regidors, Trias va tancar de manera simbòlica la llista i es va acomiadar així de la primera línia política. 

El mes de febrer passat l’exalcalde de Barcelona va reaparèixer en una entrevista per explicar que s’havia sotmès satisfactòriament a un tractament per solucionar la tremolor que patia des dels 18 anys a les mans. 

‘Coronavirus avui’

Subscriviu-vos a la nostra ‘newsletter’ per conèixer tota l’actualitat i informació pràctica sobre el desenvolupament de la pandèmia i les seves repercussions