AMB ULTRASONS

Trias s'ha sotmès a un tractament per eliminar la tremolor de les mans

«Ara ja puc agafar un got i beure aigua», ha explicat l'exalcalde de Barcelona en una entrevista a Betevé

trias car 1200

trias car 1200

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’exalcalde de Barcelona Xavier Trias ha reaparegut en el programa ‘Bàsics’, de Betevé, amb nova imatge i el cabell rapat, i ha explicat la seva satisfacció després de sotmetre’s a un tractament per solucionar la tremolor que patia des dels 18 anys a les mans, i que no era Parkinson.

Trias ha explicat que aquesta tremolor «intencional» s’havia agreujat en els últims anys, fins al punt que li costava escriure o sostenir un vas: «Per a mi era invalidant [...]. Era impossible que no es notés», ha confessat. 

Tècnica amb ultrasons

L’exalcalde porta ara el cabell molt molt curt, precisament a causa de la intervenció que li han realitzat a la Clínica Universitat de Navarra. Es tracta d’una tècnica en què s’apliquen ultrasons per posar fi a aquests moviments involuntaris.

Trias ha admès que, a causa de la seva nova imatge, en els últims dies molta gent li ha preguntat per la seva salut, i pel per què del seu «nou pentinat».

Al plató, Trias ha mostrat els avenços després del tractament, dirigit primer a la mà dreta, que, com ell mateix ha ensenyat, ja no li tremola. «Ara puc agafar un got i beure aigua», ha dit.

Notícies relacionades

Pròximament, es tractarà l’altra mà, que encara li tremola.

Aquest nou tractament encara no s’aplica en cap hospital de Catalunya, però, segons Trias, la intenció és portar-lo a l’Hospital Germans Trias i Pujol.