Després d'una avaria

Restablerta l'L-3 del metro de Barcelona entre Zona Universitària i Sants

TMB ha habilitat a les 06.35 hores un servei especial d'autobús que ha cobert el trajecte anul·lat durant quatre hores

metro1

metro1 / ALBERT BERTRAN

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El servei de metro de la línia 3 (verda) de Barcelona ha estat interromput entre Zona Universitària i Sants Estació durant quatre hores per una incidència tècnica des d’aquest matí a primera hora.  Ahir aquest tram també es va interrompre, segons l’empresa, «a causa d’una tercera persona». 

Com a conseqüència d’una avaria a la catenària, un dels primers trens del servei ha quedat parat a l’estació de Les Corts, cosa que impedeix la circulació en aquest tram, segons ha informat Transports Metropolitans de Barcelona (TMB).

 

Notícies relacionades

El servei s’ha iniciat amb normalitat a les 05.00 hores, però mitja hora més tard s’ha hagut d’interrompre parcialment. Durant unes quatre hores la línia ha funcionat de manera parcial entre Sants Estació i Trinitat Nova, sense servei entre Zona Universitària i Sants Estació.

TMB ha habilitat a les 06,35 hores un servei especial d’autobús per cobrir el tram Zona Universitària-Sants, amb parada a les estacions que han estat sense servei: Palau Reial, Maria Cristina, Les Corts i Plaça del Centre.