AL JUTJAT

S'entrega el coautor de la mort d'una noia al Port Olímpic

La jutge que instrueix el cas ha acordat la presó provisional per al sospitós

La dona va rebre una ganivetada al pit i un vigilant de seguretat, a l'abdomen

050919 apualamiento port olimpic 16 9 ep / periodico

1
Es llegeix en minuts
J.G. Albalat

El coautor de la punyalada mortal a una jove de 26 anys al Port Olímpic de Barcelona el passat 4 de setembre s’ha entregat aquest dijous al Jutjat d’Instrucció número 14 de Barcelona, que instrueix el cas. La seva titular, la magistrada Cristina Ferrando, ha acordat el seu empresonament provisional. Les diligències judicials estan sota secret.  

L’autor material de la ganivetada que va acabar amb la vida de la noia i que va provocar una ferida a l’abdomen al vigilant de seguretat està sent buscat pels Mossos. La jutge ha emès ordre de detenció. Els dos joves van ser gravats per les càmeres de seguretat de la discoteca Smart, cosa que va permetre identificar-los ràpidament.

A les imatges de l’interior del local, publicades per EL PERIÓDICO, es veuen els dos sospitosos, de nacionalitat espanyola i majors d’edat, demanant una consumició a la barra. El vigilant de seguretat del bar s’hi acosta perquè minuts abans li havien robat el mòbil a una dona –la víctima– i un client ho havia vist. Després d’una breu conversa, els implicats ensenyen al vigilant els mòbils, però no el de la noia. A continuació, el vigilant registra la bossa d’un d’ells i troba l’aparell robat. El torna a la propietària i obliga els lladres a abandonar l’establiment. Aquests s’hi resisteixen, així que el vigilant n’agafa un pel braç i l’acompanya cap a la porta.

Punyalada al pit

Notícies relacionades

Un dels sospitosos agredeix el client que havia donat l’avís del robatori i després agredeix la noia. El vigilant insisteix a obligar els implicats a sortir del bar. És a la porta de l’establiment quan un dels dos agressors apunyala el vigilant de seguretat a l’abdomen. Després assesta una ganivetada a la dona al pit, cosa que li causa la mort. Mentre fugen, un ciutadà intenta retenir-los, però al final, aconsegueixen escapar. Un d’ells encara portava el ganivet a la mà.

La noia va ser traslladada per una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) en parada cardiorespiratòria a l’Hospital del Mar, on, al cap d’unes hores, va morir. El treballador de la discoteca va resultar greument ferit a causa de l’atac. El Grup d’Homicidis dels Mossos, a càrrec d’una investigació, va organitzar un dispositiu per trobar on eren els dos agressors. Les fonts consultades per aquest diari asseguren que el coautor de l’atac s’ha entregat després de consultar-ho amb un advocat.