EFECTES DE LA GOTA FREDA

La tempesta obliga a tallar la circulació ferroviària entre Cambrils i l'Ametlla de Mar

A Barcelona, s'han inundat almenys dues estacions de metro i el telefèric ha interromput el servei durant mitja hora

las lluvias llegan tambien a barcelona 1 / periodico

1
Es llegeix en minuts

La intensa pluja que ha descarregat aquest dimarts a les províncies de Barcelona i Tarragona ha causat diverses incidències en el transport públic.

A Tarragona, la circulació ferroviària entre Cambrils i l’Ametlla de Mar s’ha vist afectada per la caiguda d’un arbre sobre la catenària en el tram comprès entre l’Hospitalet de l’Infant i Mont-roig. Aquesta incidència ha obligat a tallar la circulació de tots els trens des de les 15.30 hores i fins a les 18.10 hores.

Fonts de Renfe han informat que els retards de més d’una hora per aquesta incidència han afectat durant tota la tarda els trens regionals de la línia R16 i serveis de Llarga Distància.

Inundacions d’estacions de metro a Barcelona

A Barcelona, s’han inundat almenys dues estacions de metro i la resta del transport públic ha patit altres afectacions de més o menys consideració.

Les estacions que han tancat accessos per la presència d’aigua acumulada són les tres d’Espanya a la línia 1, i les dues entrades de l’estació de Collblanc, a la línia 5, segons informa Transports Metropolitans de Barcelona (TMB).

També el telefèric de Montjuïc ha hagut d’interrompre el servei durant una mica més de mitja hora per la càrrega elèctrica de la tempesta, entre les 12.38 hores fins a les 13.21.

Notícies relacionades

Les tempestes han proliferat aquest matí a tot el litoral. A Tiana, al Maresme, han caigut més de 59 litres en menys d’una hora.

A Badalona, han hissat la bandera vermella a les platges perquè la pluja ha empès residus al mar i altera la qualitat de l’aigua.