Ada Colau convida a la Mercè Luis Pastor, un dels cantautors censurats a Madrid

L'alcaldessa anuncia que Luis Pastor actuarà a les festes de Barcelona i defensa una cultura «lliure i sense mordasses»

pastor001

pastor001 / FERRAN NADEU

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha sortit en ajuda de Luis Pastor, un dels cantautors censurats per l’Ajuntament de MadridLuis Pastorgovernat pel PP amb recolzament de Cs i Vox i l’ha convidat a participar en la Mercè 2019. A través de Twitter, Colau ha anunciat que Luis Pastor actuarà a les festes de la ciutat. Per error l’alcaldessa va esmentar al seu tuit també Pedro Pastor, fill de Luis.

Al seu tuit, Colau afirma, llançant un retret al consistori que lidera José Luis Martínez-Almeida, que “una societat oberta i democràtica només és possible amb una cultura lliure, crítica i sense mordasses”.

Notícies relacionades

L’Ajuntament de Madrid ha cancel·lat el concert dels Pastor previst per al 8 de setembre a les festes d’Aravaca i que havia programat el Govern de l’anterior alcaldessa, Manuela Carmena. L’anul·lació del recital ha sigut una decisió de la Junta de Districte de Moncloa-Aravaca, presidida per la regidora del PP Loreto Sordo. No és l’únic concert que ha anul·lat el PP des de la seva arribada a l’alcaldia madrilenya. Ja va anul·lar el concert de Def con Dos el 4 de juliol passat.

La invitació de Colau a Luis Pastor no ha sigut l’únic gest de Colau cap a Madrid de cara a les festes de Barcelona. L’alcaldessa ha convidat aquest any com a pregonera de la Mercè Manuela Carmena.