DE MATINADA

Una conductora fuig de la Urbana i desencadena l'alarma a la Rambla de Barcelona

La dona va fer cas omís a una patrulla i uns guàrdies van haver de parar-la tirant les motos a terra

L'esdeveniment va passar quan el president Torra sortia del Liceu, però la policia desvincula els dos fets

moto-coche-cortada

moto-coche-cortada

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Una conductora ha sigut detinguda per la Guàrdia Urbana la matinada d’aquest dimecres a la Rambla de Barcelona, a l’altura del Gran Teatre del Liceu, per haver fet "cas omís a les indicacions dels agents" i haver intentat fugir, ha explicat la Urbana a Europa Press.

Els agents havien ordenat a la conductora que es parés a la confluència del carrer de Pelai amb la plaça de Catalunya, però ellava desoir l’ordre i va baixar per la Rambla fins al Liceu,on una patrulla que havia sentit l'avísva col·locar les motos a la calçada com a barrera per aturar la fugida.

Es dona la circumstància que en aquell moment el president de la Generalitat, Quim Torra, sortia del teatre de veure l’òpera 'Tosca'. Malgrat els rumors difosos per alguns comptes de les xarxes socials, que van especular que l’esdeveniment podia ser un atemptat, la Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra van desvincular els dos fets i van reclamar de nou que no es difonguin informacions sense contrastar.

Rumors

Notícies relacionades

La plataforma de Twitter col·laborativa de seguretat ciutadana BCNHelpers va recollir la versió d’alguns testimonis, segons els quals "el conductor podria haver accelerat al veure el president".

Davant d’aquestes publicacions la Urbana ha demanat a les seves xarxes socials no difondre informacions que no siguin contrastades, i responent a Europa Press ha afegit que no saben res sobre la vinculació de l’esdeveniment amb Torra, igual que els Mossos d’Esquadra, que han asseverat que "no hi té res a veure".