Reivindicació ecologista

Greenpeace posa unes ulleres de bussejador a l'estàtua de Colom de Barcelona

Dos activistes de l'organització ecologista Greenpeace les hi han posat aquest dissabte per alertar sobre el canvi climàtic

video 3491046 / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Dos activistes de l’organització ecologista Greenpeace han col·locat aquest dissabte unes ulleres de bussejador a l’estàtua de Colom, ubicada al final de la Rambla de Barcelona, per alertar queel canvi climàtic de la Terra està provocant un augment del nivell del mar.

Un portaveu de l’entitat ha assenyalat a Efe que, a més d’aquesta acció, dos escaladors de l’organització estan desplegant al mateix monument, de 57 metres d’altura, una pancarta al·lusiva a la urgència climàtica per denunciar que aquest problema amb prou feines s’ha tractat durant la campanya electoral. Nombrosos transeünts s’han vist sorpresos per l’acció i ho han penjat a les xarxes:

Notícies relacionades

El portaveu de Greenpeace ha criticat que, durant els últims 15 dies, "no s’han tractat ni el canvi climàtic ni altres qüestions que importen a la gent en el seu dia a dia". 

Sobre el fet que l’estàtua porti ara unes ulleres de bussejador, el representant de Greenpeace ha precisat que té a veure amb el fet "que un dels principals impactes d’aquest canvi climàtic és l’increment del nivell del mar a tot el món".