La cita del 26-M

La CUP Capgirem Barcelona tria Anna Saliente com a alcaldable

La candidata defensa una ciutat «socialista, feminista, ecologistes i antiracista»

jcarbo46800770 anna saliente190202164233

jcarbo46800770 anna saliente190202164233 / Mar Vila

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Anna Saliente (Barcelona, 1991) serà la cap de llista de la CUP a les pròximes eleccions municipals a la capital catalana. “Canvien les cares”, ha explicat la nova alcaldable, però les propostes de la candidatura continuen sent les mateixes, ha afegit.

Saliente va fer el seu baptisme polític al moviment estudiantil de la Universitat Autònoma de Barcelona. Va començar a militar a la CUP el 2003, a l’agrupació del districte d’Horta-Guinardó i aquest dissabte, en assemblea, ha resultat elegida cap de cartell de la candidatura Cup Capgirem Barcelona.

La resta de la llista

Notícies relacionades

A la mateixa assemblea també s’han decidit la resta de noms que acompanyaran Saliente. Són Jordi Magrinyà, Marga Olalla, Marc Cerdà, Alba Sanjurjo, Leo Bejarano, Roser Vime i Alfons Romero.

Com ha explicat l’alcaldable, el programa electoral pivota sobre els eixos ja coneguts de la formació anticapitalista, “acabar amb les desigualtats socials, la defensa del dret a l’habitatge, el decreixement turístic, la diversificació de l’economia de Barcelona i la construcció d’una ciutat socialista, feminista, ecologista i antiracista”.