Aquest dimecres al matí

Els Mossos busquen un agressor sexual que va atacar una dona al Poble-sec

La víctima va ser agredida a les vuit del matí quan passejava el gos

tujmpavev7repi4cjdcon41100 / periodico

1
Es llegeix en minuts
Guillem Sànchez

Els Mossos busquen un  agressor sexual que hauria atacat una dona al agressor sexual Poble-sec. La víctima va ser trobada per un veí a les vuit del matí al carrer de Vilà i Vilà aquest dimecres. Immediatament va donar avís al 112 i s’hi van personar els Mossos.

Segons el relat de la víctima, la dona va sortir a passejar el seu gos i va ser atacada al carrer per un home que la va colpejar amb violència. La dona va rebre algun cop de puny a la cara. L’agressor, que algunes fonts apunten que es tractaria d’un home jove, s’hauria masturbat sobre ella i després hauria fugit.

En un primer moment, l’agredida no va voler posar la denúncia i va declarar que no havia pogut veure la cara de l’agressor. Va assegurar als agents que l’únic que desitjava era anar-se’n a casa després de passar per un centre mèdic. Els Mossos, ara, han obert una investigació per trobar l’agressor sexual.

També investiguen una altra agressió sexual al Poble-sec, tot i que, segons fonts policials, els casos no estarien vinculats, així que mantenen obertes dues indagacions paral·leles. Aquest altre succés hauria tingut lloc diumenge passat.

Manifestació al barri

Aquest dijous unes 200 persones es van manifestar al barri del Poble-sec per expressar el seu rebuig i repulsa a aquests dos atacs a dones. Els manifestants, convocats per entitats feministes, es van concentrar a la plaça Bella Dorita, davant del teatre El Molino.

Notícies relacionades

Segons dades dels Mossos i de la Guàrdia Urbana de Barcelona, entre el gener i l’agost d’aquest any han augmentat en un 30% les denúncies per agressions i abusos sexuals a la capital catalana, fins a arribar als 446 casos.

 

Temes:

Violadors