AGITACIÓ MUNICIPAL

Puigcorbé debuta en el ple de Barcelona com a regidor no adscrit

ERC va trencar amb l'edil després de revelar-se un informe de la Diputació que l'acusava de maltractament a treballadors

puigcorb / periodico

1
Es llegeix en minuts
Felipe Valenzuela

L’edil a Barcelona Joan Josep Puigcorbé ha passat a ser regidor no adscrit, després que hagi rebutjat dimitir i que ERC l’hagi expulsat del seu grup municipal, ha informat en el ple l’alcaldessa, Ada Colau.

Notícies relacionades

El també actor "ha informat a l’alcaldia i la presidència que passa a ser regidor no adscrit", ha assenyalat Colau a l’obrir el ple aquest divendres, després que es conegués un informe de la Diputació que assenyalava un tracte inadequat de Puigcorbé cap als seus treballadors. Puigcorbé, un dels edils més matiners, s’ha assegut en el ple fora dels seients del grup d’ERC, al costat de Daniel Mòdol (PSC).

Va anunciar a començaments de juny que dimitia tant del càrrec a l’Ajuntament com a la Diputació de Barcelona per motius personals, però encara no s’havia oficialitzat –estava previst dijous a la corporació provincial i aquest divendres al consistori–, i finalment ha descartat renunciar als dos càrrecs.