Un autobús buit crema a la Ronda Litoral de Barcelona

La via, que ha estat tallada fins avui a primera hora, ja ha reobert totalment

bus

bus

1
Es llegeix en minuts
EL PERIODICO

La Ronda Litoral de Barcelona ha reobert totalment aquest divendres a les 07.40 després d'estar tallada per l'incendi, dijous a la mitjanit, d'un autobús sense passatgers. A la matinada la via ha quedat tallada en tots dos sentits de la marxa des de dos quarts de dotze entre les entrades 21 i 23 al cremar per causes fins ara desconegudes un autobús metropolità a l'interior del túnel situat a l'altura del barri de la Vila Olímpica. Cap a les 06.40 hores han reobert els carrils en direcció Besòs, mentre que els carrils en direcció Llobregat han estat tallats fins a les 07.40, hora en què s'ha començat a donar pas als vehicles, que fins llavors eren desviats per la sortida 23. L'incident encara causa importants retencions en direcció Llobregat.

Notícies relacionades

El vehicle metropolità de gas circulava sense passatgers quan es va incendiar. El conductor va intentar apagar el foc amb l'extintor, però la voracitat de les flames va fer aconsellable que es posés fora de perill. Només va requerir assistència mèdica el conductor d'un camió afectat per inhalació de gasos. Tampoc van patir danys tercers vehicles, segons les primeres versions facilitades per la Guàrdia Urbana i el canal 324 de TV-3.

Alguns testimonis van apuntar que s'havien sentit explosions a l'autobús que circulava en sentit Llobregat, que podrien obeir a l'esclat de les rodes. L'incendi ha sigut extingit pels bombers ja de matinada. Les sortides 21 i 23 de la Ronda Litoral es van tancar en tots dos sentits a causa de la fumera, com acredita el següent tuit.