Talls de trànsit a Barcelona per les manifestacions a favor del referèndum

Les concentracions de suport a l'1-O afecten la Gran Via, la Diagonal i la Via Laietana

Uns quants centenars de persones s’han concentrat aquest dimecres des d’abans de les 9 hores a les portes de la Conselleria d’Economia. / XAVIER JUBIERRE

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Barcelona

L'operació de la Guàrdia Civil en diverses institucions catalanes amb seu a Barcelona està generant aquest dimecres talls de trànsit en artèries importants de la ciutat. La Gran Via està tallada a l'altura de Balmes per la concentració de centenars de persones davant el Departament d'Economia i Hisenda, a l'altura de la rambla de Catalunya, on la policia fa registres en el marc de la investigació sobre el referèndum convocat l'1 d'octubre.

La Guàrdia Urbana també ha hagut de tallar la Diagonal a l'altura de la Zona Universitària, on desenes d'estudiants han sortit de les aules per expressar el seu rebuig al desplegament de la Guàrdia Civil, que ha detingut 10 persones durant el matí. Els universitaris avancen pel lateral de l'avinguda en direcció rambla de Catalunya. De la mateixa manera, no es pot circular per Via Laietana a conseqüència d'una manifestació a la qual s'ha sumat el sindicat CCOO, que té la seu en aquest carrer.