COP DE SORT EN UN BARRI HUMIL

Un veí de Ciutat Meridiana guanya 1,7 milions a la Primitiva

Es desconeix la identitat de l'únic encertant del sorteig de dissabte

 

  / CARLOS MONTAÑÉS

1
Es llegeix en minuts

Un veí de Ciutat Meridiana, un dels barris més humils de Barcelona, ha guanyat 1.671.430,86 euros en el sorteig de la Primitiva d'aquest dissabte 22 d'abril.

L'única butlleta guanyadora en la primera categoria del sorteig, amb els sis números encertats, va ser validada a l'administració 119, situada al carrer de Costabona 23-25 de Barcelona.

La titular de l'administració, Josefina Cano, ha explicat a Efe que encara no sap qui és el guanyador i que ho ha sabut aquest matí per mitjà del Patronat d'Apostes de la Diputació de Barcelona.

Cano ha destacat que haver repartit aquest premi "significa molt" per a la seva administració i ha apuntat que està contenta perquè Ciutat Meridiana "és un barri molt castigat per la crisi i a qui li hagi tocat li anirà bé".

Notícies relacionades

La propietària ha assenyalat que la combinació guanyadora ha sigut 1-11-16-26-45-47 i ha afegit que l'únic que en sap és que es tracta d'una butlleta no automàtica, que correspon a dues apostes de 4 euros i que "ha tocat la de dissabte i no la de dijous".

Josefina Cano ha afirmat que l'administració ja ha repartit sort en més d'una ocasió i que només els "falta donar un primer premi de la Loteria nacional".