REACCIONS A LA CONTROVÈRSIA DEL BALCÓ

Alberto Fernández: "No només no me'n penedeixo, sinó que tornaria a penjar la bandera espanyola"

El líder del PP a l'ajuntament defensa que ERC va retirar l'estelada perquè ell va reaccionar

Alfred Bosch (ERC) penja una estelada al balcó de l’Ajuntament de Barcelona el dia de la Mercè i Alberto Fernández Díaz (PPC) contraataca intentant penjar una bandera d’Espanya. / DANNY CAMINAL / VÍDEO: ATLAS

1
Es llegeix en minuts
CRISTINA BUESA / BARCELONA

El líder del PP a l'Ajuntament de BarcelonaAlberto Fernández, ha assegurat aquest divendres que tornaria a fer el mateix que el dia de la Mercè al balcó de la plaça de Sant Jaume Mercè plaça de Sant Jaume. "No només no me'n penedeixo ni em sap greu, sinó que ho tornaria a fer demà mateix", s'ha mostrat contundent.

Fernández, que ha comparegut acompanyat dels seus dos regidors al consistori, s'ha queixat que "durant anys" els regidors d'ERC de tot Catalunya han penjat estelades als seus ajuntaments i ningú ha fet res. "Alfred Bosch es disculpaAlfred Bosch  perquè el PP ha reaccionat, a Barcelona no ens quedarem de braços plegats", ha avançat.

MIRADES CÒMPLICES

Notícies relacionades

El regidor popular ha tret pit per la seva actuació i, lluny de demanar perdó, també ha aprofitat per recriminar a l'alcaldessa, Ada Colau, i al primer tinent d'alcalde, Gerardo Pisarello, les "mirades còmplices" amb el que estava passant.

Fernández ha anat més enllà i ha relacionat l'incident amb les banderes independentista i espanyola amb altres circumstàncies, com la retirada del bust ("l'escarni al Rei", ha qualificat) . "No callarem. No és una guerra de banderes, sinó una imposició de banderes", ha descrit.