LA RECEPTA
Fricandó de vedella i bolets
Maria del Carmen Parramón, propietària de la parada Carnisseria M. Carmen, al Mercat d'Hostafrancs, recomana la recepta típica catalana de fricandó de vedella.
INGREDIENTS
Vedella en bistecs
Ceba
Tomàquets madurs
Moixernons
Rovellons
Farina
Oli i sal
Vi blanc
Aigua
PREPARACIÓ
Notícies relacionadesCal salar i enfarinar els talls de vedella. En una paella s'han de fregir i posar-los en un plat. Coleu l'oli de la paella i poseu-lo en una cassola. Feu un sofregit amb el mateix oli, els tomàquets i la ceba. Quan el sofregit estigui fet, afegiu-hi un got de vi blanc. A continuació, els moixernons i els altres bolets. Al cap de cinc minuts, s'hi ha d'afegir un got d'aigua i els talls de vedella fregits. Rectifiqueu d'aigua fins que els talls estiguin coberts. Deixeu-ho a foc lent durant 30 minuts aproximadament.
Parramón recomana fer aquest plat el dia abans. El tipus de bolets pot variar: xampinyons, rossinyols o llengües.
- TURISME DENTAL Alerta sobre la nova moda de viatjar al Marroc a la recerca del somriure perfecte: «És una temeritat»
- Ocupació pública El Govern aprova aquest dimarts la pujada salarial del 0,5 % pendent per als funcionaris, segons CCOO i UGT
- Successos Mor un menor de dos anys en quedar-se tancat dins d'un cotxe a Valls
- Rellotge biològic masculí La ciència confirma que l’edat del pare és clau en el desenvolupament del fetus i la salut del nadó
- Sanitat pública Catalunya reforma l’atenció primària perquè en un any es pugui oferir assistència en 48 hores
- Salmonel·losi, la intoxicació estrella de l’estiu: riscos, símptomes i consells pràctics per evitar la infecció
- Les finances del club Radiografia de l'economia del Barça: "Hem passat de l'UCI a planta"
- Successos Mor un menor de dos anys en quedar-se tancat dins d'un cotxe a Valls
- Segons l’Institut Carles III Espanya registra 265 morts prematures atribuïbles a la calor de l’última setmana, 43 a Catalunya
- Corrupció al PSOE Els socis de Sánchez planten Feijóo i rebutgen negociar una moció de censura