LA RECEPTA
Vedella amb taronja
Concepción García, propietària de la carnisseria Jorba-García del mercat de Sants, explica com preparar un rodó de vedella rostida amb suc de taronja.
INGREDIENTS
Rodó de vedella
Una cabeça d'alls
Caldo de carn
Suc de taronja
Farina
Oli
Sal i pebre
Notícies relacionadesPREPARACIÓ
Arrebossem en farina el rodó de vedella. En una cassola, escalfem l'oli i comencem a daurar la carn. Hi afegim sal i pebre negre. Pelem una cabeça d'alls i els aixafem amb un cop sec. Els posem a la cassola i esperem que la vedella es dauri. Hi afegim un bol de caldo de carn i un de suc de taronja. Abaixem el foc i tapem la cassola. Ho deixem coure fins que la carn quedi tova i la salsa espessa. Apaguem el foc, traiem la vedella de la salsa i la deixem refredar. Amb una espàtula, traiem també els alls. Quan la carn estigui freda, la tallem i la tornem a posar a la cassola. La cobrim amb la salsa de taronja. L'escalfem al foc o al forn. Per servir-la, guarnim el plat amb rodanxes de taronja i un toc de pebre.
- Tornada a les aules Maribel Tarrès, directora d’institut: «M’agradaria que Educació retirés la prohibició total dels mòbils»
- Sector bancari Blackrock, Zurich i els minoritaris: qui són els accionistes del Sabadell que decidiran l’opa
- Un macroestudi demostra que la fatiga crònica té un origen genètic
- Urbanisme Sant Feliu redibuixa el seu futur després del soterrament de les vies de tren amb un nou ‘ecodistricte’
- Cinema Llúcia Garcia, la nova Ventafocs del cine espanyol: «No vull que ‘Romería’ em canviï la vida»
- Urbanisme Sant Feliu redibuixa el seu futur després del soterrament de les vies de tren amb un nou ‘ecodistricte’
- GP DE CATALUNYA Marc Márquez aprofita un error d’Àlex per ampliar la seva ratxa
- La ronda espanyola L’equip d’Israel retira el nom del país al mallot de la Vuelta
- La guerra contra el narcotràfic Espanya requisa cada any 8.000 armes il·legals: així funciona el mercat negre
- Cinema Llúcia Garcia, la nova Ventafocs del cine espanyol: «No vull que ‘Romería’ em canviï la vida»