LA RECEPTA

Pollastre de pagès amb guarnició

1
Es llegeix en minuts

Pilar Mezquita, propietària de la parada Pollería y Huevería Mezquita, del mercat de la Vall d'Hebron, proposa aquesta recepta tradicional de pollastre amb guarnició.

INGREDIENTS (4 persones)

1 pollastre sencer de pagès

3 pastanagues

4 porros

4 cebes

2 tomàquets

1 got de vi negre

1 picada d'all amb avellanes, ametlles i julivert

Herbes aromàtiques (al gust)

200 grams de xampinyons

Mig litre de brou de verdures

Oli d'oliva

Pebre

Sal

Notícies relacionades

PREPARACIÓ

Demaneu a la parada que us parteixin el pollastre en trossos. Salpebreu la carn, sofregiu-la en una cassola de fang i afegiu-hi les herbes aromàtiques. Deixeu-ho uns minuts i incorporeu-hi les verdures trossejades. Procureu que es cogui a foc lent durant mitja hora. Quan ja estigui a punt, tireu-hi un rajolí de vi negre. Després, incorporeu-hi el brou de verdures i per finalitzar els xampinyons i la picada d'all, fruita seca i julivert. Deixeu-ho 15 minuts a cocció lenta.