oci. GASTRONOMIA MUSICAL
Nits de sabor i ritme
El Cafè de La Pedrera inaugura la temporada gastronòmica i musical amb concerts a càrrec de diferents artistes en un ambient assossegat i modernista.

Menú aperitiu. /
Entre els ingredients d'una vetllada rodona s'imposen un sopar agradable, un ambient especial i, és clar, una banda sonora coincident que faci únic el moment. És el còctel que agita, des de la setmana passada, el Cafè de la Pedrera amb les seves vetllades gastronòmiques i musicals. La seva proposta per a aquesta temporada es recolza en els concerts en directe i amb gust un dia a la setmana. Durant el mes de març s'han programat per a aquesta nit i les dels dijous 21 i 28.
La incursió en aquest nou espai de la Pedrera, obert l'estiu passat amb la gestió de Laie, és possible com a activitat en ella mateixa, o com a guinda a alguna de les activitats nocturnes culturals que s'organitzen a la Casa Milà, l'arxifamós edifici d'Antoni Gaudí.
La bellesa del recinte convida a disfrutar d'un sopar o uns tragos amb el caliu del jazz o els estils musicals (sempre assossegats) que amenitzen aquestes nits de doblet, amb actuacions a les 21.00 i les 22.15 hores. Aquesta nit, la música anirà a càrrec d'Anxious Myopic Boy (Ricardo Macedo), amb veu, guitarra i loopstation, en una sèrie de versions molt personals. La seva proposta es repetirà el dia 28 vinent. Per contra, el dia 21 seran Oriol Roca al contrabaix i la veu de Sabina Witt, amb llarga trajectòria en l'escena del jazz català i a la resta d'Espanya, els que endolciran la cita, amb el guitarrista Andreu Zaragoza com a convidat especial. La programació musical va a càrrec de la productora Petit Indie i anirà variant mensualment.
Els que optin només pels sopars trobaran diverses opcions per al paladar: a la carta, un menú Sopar amb Música (39 euros) o un altre en versió aperitiu (22 euros). El primer dels menús suggereix un recorregut de sabors que va de Manresa a Barcelona, on no falten un tast de gaspatxo (fórmula El Bulli), caneló a la barcelonina i arròs amb bolets i carbassa, seguits per un bacallà o melós de vedella a elegir i rematat per un pastís que homenatja el centenari de La Pedrera, amb cava i vins inclosos.
L'aperitiu integra anxoves, mostra d'embotits, salmó fumat, escalivada i formatges diversos amb pa de coca amb tomàquet, i vi. Els firma David Agut, xef executiu de Laie, amb l'assessorament de la Fundació Alicia, especialitzada en investigació i valoració del patrimoni gastronòmic.
La Pedrera. Passeig de Gràcia, 92. Nits del 15, 21 i 28 de març. Concerts, a les 21.00 i 22.15 hores. Sopars, diversos preus.
- Tribunals Una jutge d’Andorra reactiva la causa contra Rajoy per l’operació Catalunya
- Conflicte laboral La bandera groga oneja en l’inici de la vaga dels socorristes
- Religió L’escàndol de les religioses intervingudes amenaça el ‘boom’ dels retirs secrets
- Tribunals Multa milionària a Espanya per incomplir la normativa europea de conciliació familiar i laboral
- Fruites d’estiu ¿Què és més sa, la síndria o el meló? La ciència et dona la resposta
- La pretemporada blanca El Madrid tornarà a la feina amb l’operació sortida bloquejada
- Plans per a un agost cultural pletòric
- La pretemporada blaugrana Flick manté afinat el Barça
- Dictamen històric Uribe, condemnat a 12 anys de presó domiciliària
- Escalada diplomàtica Trump envia dos submarins nuclears a prop de Rússia