LA RECEPTA
Rap a la marinera

Carles Parcet talla una cua de rap fresca.
Carles Parcet, responsable de Peixos Viki, presenta una recepta que està a punt en mitja hora. El resultat és un peix amb tot el seu gust.
INGREDIENTS (4 persones)
Una cua de rap de 1.250 grams
Mig quilo de cloïsses
Vuit gambes
Farina, sal, alls, oli i pebre
Pebrots verd i vermell
Ceba, tomàquet
Vi blanc
Picada d'all, julivert i ametlles
Notícies relacionadesPREPARACIÓ
Enfarinem el rap, el fregim i el reservem. Amb l'oli restant daurem uns alls tallats a làmines. A continuació, preparem un sofregit amb els pebrots verd i vermell, la ceba i el tomàquet i hi afegim un got de vi blanc. Quan el sofregit estigui fet (uns 15 minuts després aproximadament) hi afegim el rap, les cloïsses i les gambes. Hi aboquem un got d'aigua o de caldo de peix i després de cinc minuts al foc hi incorporem la picada i una mica més de vi blanc. Transcorreguts cinc minuts de cocció, el plat estarà a punt per servir.
- Fenomen en auge La venda a pes de 'caixes sorpresa' d'Amazon arriba al centre de Barcelona: "És com una loteria"
- Universitat Més de 250 professors universitaris exigeixen a la UB que investigui el cas Ramón Flecha
- MUNDIAL DE CLUBS Luis Enrique ignora Mbappé: «Soc soci culer, per això sempre em motiva jugar contra el Madrid»
- Previsió meteorològica Catalunya, en alerta per fortes pluges: aquestes són les zones on més pot ploure
- Detingut per matar d’una punyalada un multireincident al Prat de Llobregat per una venjança
- Sector elèctric Iberdrola reforça la seva liquiditat amb una línia de crèdit de 2.500 milions
- Perfumeria i cosmètica Puig factura 2.299 milions el primer semestre, un 7,6% més
- Construcció Habitatge insta les comunitats a pactar un nou pla de 6.660 milions
- Anàlisi i predicció de BBVA Research L’economia catalana alentirà el seu creixement fins a l’1,5% el 2026
- Boom turístic Els hotels sumaran 52.000 habitacions fins al 2028 a tot Espanya