MOLINER (MERCATS SANT ANTONI, FELIP II, SINGUERLÍN)
El negoci familiar va passar del llegum a la recepta elaborada

Parada de Llegums. Moliner al mercat de Sant Antoni, dissabte. /
Llegums Moliner firma les receptes que molts barcelonins i colomencs mengen diàriament. Aquesta família exemplifica l’evolució natural
–com manen els temps– del negoci de llegums tradicional als plats casolans preparats amb delicadesa i professionalitat. Des de la seva gran cuina del Bon Pastor cuinen el que després distribueixen als tres mercats municipals on tenen parades.
Notícies relacionadesEl patriarca, Josep Moliner, diu que el negoci és dur, que la seva clientela és de la que té poc temps per cuinar però que exigeix preus competitius. Considera que els supermercats, cada vegada amb més productes industrials també a punt per menjar, s’han convertit en una gran competència difícil de vèncer per via artesanal.
Però els Moliner no s’arronsen i s’entreguen a l’alimentació familiar diària, amb una quinzena de plats, amb supervendes com macarrons a la bolonyesa i escudella. Tanquen els dissabtes a la tarda i els diumenges.
- Fenomen en auge La venda a pes de 'caixes sorpresa' d'Amazon arriba al centre de Barcelona: "És com una loteria"
- Universitat Més de 250 professors universitaris exigeixen a la UB que investigui el cas Ramón Flecha
- MUNDIAL DE CLUBS Luis Enrique ignora Mbappé: «Soc soci culer, per això sempre em motiva jugar contra el Madrid»
- Previsió meteorològica Catalunya, en alerta per fortes pluges: aquestes són les zones on més pot ploure
- Detingut per matar d’una punyalada un multireincident al Prat de Llobregat per una venjança
- 40 anys de ‘retorn al futur’ Un DeLorean es passejarà el dia 29 per Barcelona
- De ruta per LLancà Els camins de la tramuntana
- CATA MAYOR La bona brasa marina arriba a Sabadell
- Restaurants a prop del mar per menjar després de la platja
- Dues propostes Viatjar a Tòquio i Beirut sense sortir de Barcelona