LITERATURA

Kosmopolis es consolida amb prop de 10.000 assistents

1
Es llegeix en minuts
MARTA CERVERA / BARCELONA

Unes 10.000 persones, segons l'organització, han assistit aquest any a Kosmopolis, dedicat a la literatura russa actual. El Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) va clausurar ahir la mostra amb una conferència de David Shore, creador i guionista de la sèrieHouse."Hem aconseguit consolidar un model propi de festival. Kosmopolis no és complaent, ni imita altres fórmules. Mira d'obrir joc abordant el concepte de literatura d'una forma àmplia",va destacar ahir Juan Insua, director de Kosmopolis."La mostra ha estat entesa en la seva complexitat, amb les seves diferents àrees",va afegir satisfet de la resposta del públic.

Notícies relacionades

L'interès per la literatura russa"poc coneguda"ha estat una de les notes a destacar juntament amb el Canal Alfa, cadena experimental de televisió sobre literatura."La importància de la paraula electrònica anirà a més en pròximes edicions",va avançar en referència a la creació en altres suports com internet. Elcrossoverentre còmic, literatura i música va ser una de les experiències que van aixecar més expectació.

"El nostre objectiu --va concloure-- és barrejar gent diferent i buscar l'equilibri entre la literatura nacional i internacional".

Temes:

Kosmopolis