Els 26 autobusos provinents de la flota de TMB, camí de Gàmbia per ser usats en transport escolar

Es preveu que els vehicles, que donaran servei a 5.000 nens, arribin a Gàmbia el pròxim 27 de novembre

1
Es llegeix en minuts
J. S. / Barcelona

Els 26 autobusos que l'Àrea Metropolitana de Barcelona i TMB han cedit a la república de Gàmbia per ser usats com a transport escolar ja estan camí del país africà després de ser embarcats el dia 28 al port de Barcelona.

La donació dels autobusos és el resultat d'un conveni entre l'AMB, TMB i el Ministeri de Transports, Obres Públiques i Infraestructures de la República de Gàmbia, firmat el mes de gener del 2014, per destinar a un projecte de transport escolar que comptarà amb cinc rutes entre la capital, Banjul, i les localitats de la seva àrea d'influència: Brikama, Sukuta, Tabokoto, Westfield i Bakau. En total, es preveu donar servei a un total aproximat de 5.000 escolars.

Les 26 unitats que s'han entregat procedeixen de la flota en desús de TMB, però han passat tots els controls que asseguren les correctes condicions de funcionament.

Notícies relacionades

Els vehicles van ser retirats del servei regular després de 14-16 anys, i substituïts per cotxes híbrids, seguint l'afany de l'AMB de comptar amb una flota més moderna i sostenible.