RESPOSTA AL CLUB ANDALÚS

El Barça trenca relacions amb el Sevilla just abans del partit

El Barça trenca relacions amb el Sevilla just abans del partit

Reuters

1
Es llegeix en minuts
Joan Domènech
Joan Domènech

Periodista

Especialista en Futbol, Barça, Esports.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

El Barça trenca relacions amb el Sevilla. Aquesta és la resposta del club blaugrana al comunicat que havia emès l’entitat andalusa aquest mateix divendres, hores abans de visitar l’Estadi Olímpic Lluís Companys. Pel mateix procediment, una nota pública, «dona per trencades totes les relacions amb la institució sevillista, en tant que no rectifiqui el seu actual posicionament».

El club barcelonista qualifica d’«atac injustificat» i «impropi» el fet que els dirigents del Sevilla rebutgessin «seure a la taula en el dinar institucional» de les directives i també renunciés a acudir al partit per seure a la llotja. Joan Laporta considera «un menyspreu» el gest del Sevilla, que es produeix l’endemà que la Guàrdia Civil accedís al Comitè Tècnic d’Àrbitres a la recerca de documents sobre el cas Negreira.

Prejutjar els fets

Notícies relacionades

«El denominat cas Negreira no pot servir d’excusa per a tals actuacions, ja que el procediment judicial es troba en una fase d’instrucció molt prematura i el posicionament del Sevilla FC clarament prejutja uns fets que, en cap cas, i en cap de les seves preliminars i hipotètiques tipificacions, estan acreditats», diu la nota barcelonista, que recorda que l’activitat judicial de dijous «no modifica en absolut la situació fàctica i jurídica del FC Barcelona en el procediment».

«L’actuació del Sevilla FC, a més, resulta del tot incongruent, ja que, d’una banda, fa menció a la presumpció d’innocència i, de l’altra, nega el seu exercici al FC Barcelona en el procediment judicial que s’està tramitant actualment», conclou la nota de l’entitat barcelonista que, davant la posició «inadmissible i injustificada», dona per trencades les relacions amb el club sevillà.