«TOTAL INDIGNACIÓ I REPULSA»

El Sevilla esclata contra el Barça pel cas Negreira i es nega a trepitjar la llotja de Montjuïc

El Sevilla esclata contra el Barça pel cas Negreira i es nega a trepitjar la llotja de Montjuïc

Efe

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

A tres hores i mitja de l’inici del Barça-Sevilla a Montjuïc, el club andalús ha emès un duríssim comunicat amb motiu del cas Negreira per anunciar que no acudiran a la llotja de l’Estadi Olímpic després de conèixer-se «les últimes notícies i avanços com la nova imputació per suposat delicte de suborn del FC Barcelona i d’alguns dels seus exdirigents».

El Sevilla ha anunciat que mostra la seva «total indignació i repulsa per les pràctiques realitzades» pels antics presidents blaugranes «imputats pel cas Negreira», tot i que no cita pel seu nom Sandro Rosell i Josep Maria Bartomeu.

«Suspesos els actes protocol·laris»

Notícies relacionades

«Per aquesta raó el Sevilla ha suspès els actes protocol·laris» previs al partit contra el Barcelona, a més d’«anunciar l’absència de representació a la llotja de Montjuïc».

Després, en aquest llarg comunicat, l’entitat andalusa ha volgut «mostrar el seu més profund respecte pels socis i abonats barcelonistes, així com pels seus actuals empleats i dirigents», a més d’expressar el seu «respecte per la justícia espanyola, la presumpció d’innocència i per les decisions que es puguin prendre en qualsevol sentit als jutjats pertinents».