«ENS HEM DE REFORÇAR BÉ», DEMANA

Xavi: «La paella pel mànec la té Messi»

Xavi: «La paella pel mànec la té Messi»

Afp

1
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

Fa dies que ho diu. Setmanes, fins i tot. Però des de Tòquio, i després de la victòria del Barça contra el Vissel Kobe en l’emotiu homenatge a Iniesta (0-2), Xavi ha anat una mica més enllà entorn del futur de Messi. «La paella pel mànec la té el Leo», ha assegurat el tècnic blaugrana en declaracions a TV-3 abans de volar cap a Barcelona i iniciar les vacances.

Però l’entrenador no es desenganxarà del mòbil, perquè no només estarà pendent de si torna el ‘10’ al Barça, sinó també de tota la planificació esportiva que està dissenyada des de fa setmanes. Condicionada i limitada, per descomptat, a l’encaix del ‘fair play’ salarial, que el club blaugrana supera, i pel qual LaLiga només li permet la regla del 4/1. És a dir, només podrà invertir en fitxatges el 40% de l’estalvi que generi.

«La situació està en mans del president i del pare del Leo», ha recalcat Xavi, que està en permanent diàleg amb Joan Laporta, el president del Barça, i Mateu Alemany, el director de futbol del club, peça cabdal en el disseny de la política esportiva de la institució.

A l’espera, mentrestant, que Deco sigui anomenat com a nou director esportiu per substituir Jordi Cruyff, que va rebutjar l’oferta de Laporta per renovar per dos anys més. 

«Estem contents. De moment, tenim l’OK al pla de viabilitat de LaLiga, i ara ens hem de posar en marxa. Posar fil a l’agulla i reforçar-nos molt bé, que ens fa falta»

Xavi, tècnic del Barça

Notícies relacionades

Almenys, abans de pujar a l’avió a Tòquio, Xavi va rebre la notícia de la confirmació que LaLiga havia aprovat el pla de viabilitat, factor imprescindible per inscriure jugadors com Gavi, Araujo, Sergi Roberto, Marcos Alonso i Iñaki Peña. Tot i que quedi, això sí, limitada la possibilitat de fer grans fitxatges si no hi ha vendes extraordinàries, és clar.

«Estem contents. De moment, tenim l’OK al pla de viabilitat de LaLiga, i ara ens hem de posar en marxa. Posar fil a l’agulla i reforçar-nos molt bé, que ens fa falta».