ACTUALITAT BLAUGRANA

Messi, tocat anímicament i amb ganes de decidir aviat el seu destí

Messi, tocat anímicament i amb ganes de decidir aviat el seu destí
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La tornada de Leo Messi al FC Barcelona és molt difícil. Després de la reunió d’ahir entre Joan Laporta i Jorge Messi al domicili del president barcelonista, el pare de l’astre argentí va afirmar que Leo vol tornar a Barcelona amb la seva família. No obstant, ahir a la nit, a la sortida d’un restaurant de Barcelona, el pare i agent del jugador va revelar a Jijantes que la tornada de Leo sembla menys probable del que es va donar a entendre al migdia: «No ho crec, és complicat».

Tal com assegura Jijantes, el pare de Leo Messi va explicar que la tornada del campió del món depèn de molts factors que requereixen temps. La relació amb Laporta és bona, Leo vol tornar i les seves peticions salarials no són un problema. Barcelona és casa seva i vol tornar: «Ell jugaria gratis si fes falta», va sentenciar Jorge Messi.

No obstant, Messi està cansat i avorrit de la situació. Està malament anímicament i sent molta pena després de dues temporades molt dures a París, va explicar el pare. Aquells primers quatre mesos que va haver d’estar en un hotel mentre no trobava casa el van afectar especialment. De la mateixa manera, Jorge Messi també pateix pel seu fill a causa de la seva etapa a la capital francesa; el preocupa que parlin malament d’ell.

Notícies relacionades

De moment, Messi viatjarà amb la selecció argentina a la gira asiàtica, en què s’enfrontaran a Austràlia i a Indonèsia. No obstant, Leo decidirà el seu futur els pròxims dies i molt probablement farà un comunicat, tant si torna al Barça com si no ho fa. Malgrat l’oferta marejadora de l’Aràbia Saudita, cobra força en les últimes hores que el seu destí sigui l’Inter de Miami.

En el cas que Leo Messi no tornés a ser jugador del FC Barcelona, el pare de Messi espera que es faci un gran comiat a l’astre argentí, de la mateixa manera que s’han fet els comiats als grans jugadors blaugranes.