VINCULA EL BARÇA AMB EL FRANQUISME

El Madrid contesta a Laporta: ‘¿Quin va ser l’equip del Règim?’

  • Laporta denuncia que el Madrid «és l’equip del Règim»

  • Les millors frases de Laporta sobre el cas Negreira

El Madrid contesta a Laporta: ‘¿Quin va ser l’equip del Règim?’
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

No ha parlat el Madrid. Ni tampoc ha emès cap comunicat. Ni s’ha vist Florentino Pérez. Però la resposta del club blanc cap a les crítiques de Joan Laporta pel seu posicionament en el cas Negreira («és l’equip del Règim, ha fet un exercici de cinisme sense precedents», va denunciar el dirigent blaugrana) ha arribat a través d’una via singular. Ha utilitzat un vídeo emès inicialment pel Reial Madrid TV, que minuts després va anar retuitejat pels canals oficials del club blanc.

Un llarg vídeo, de quatre minuts i mig de durada, en el qual s’arrenca amb una frase: ‘¿Quin va ser l’equip del Règim?’, es pregunta el Madrid abans d’introduir les frases de Laporta en la conferència de premsa on ha abordat el cas Negreira.

Va contestar el club blanc d’aquesta manera recorrent, a més, a una frase del seu expresident Santiago Bernabéu. «Quan sento que el Madrid ha sigut l’equip del Règim...», ha indicat l’entitat que presideix Florentino Pérez, que ja va visualitzar aquest distanciament amb Laporta quan va decidir no acudir a la llotja del Camp Nou. Ni a la Copa. Ni a la Lliga.

Notícies relacionades

Explica el Madrid en aquest vídeo que el Barcelona va condecorar en tres ocasions el dictador Francisco Franco, a més de recordar que va ser nomenat soci d’honor del club blaugrana el 1965. No només això. També explica el vídeo de Real Madrid TV que el Camp Nou va ser inaugurat el 1957 pel ministre general de Franco, José Solís Ruiz, a més que l’entitat blaugrana va ser salvada en tres ocasions per les requalificacions ordenades pel Generalíssim.

I en aquesta mateixa peça audiovisual es recorda que el Barça va guanyar vuit Lligues i nou Copes del Generalíssim durant el Règim, mentre el Madrid va trigar 15 anys a guanyar una Lliga. Acaba el reportatge amb les paraules del president Bernabéu. «Quan sento que el Reial Madrid ha sigut l’equip del Règim em venen ganes de cagar-me en el pare del que ho diu».