FUTBOL

LaLiga convoca una Assemblea Extraordinària el 19 d’abril per analitzar el ‘cas Negreira’

LaLiga convoca una Assemblea Extraordinària el 19 d’abril per analitzar el ‘cas Negreira’
1
Es llegeix en minuts
Europa Press

LaLiga ha convocat als clubs professionals per celebrar una Assemblea General Extraordinària que tindrà lloc el pròxim 19 d’abril, i en la qual s’analitzaran les conseqüències del cas pels pagaments del FC Barcelona a l’exvicepresident del Comitè Tècnic d’Àrbitres (CTA) José María Enríquez Negreira.

Els clubs professionals esperen rebre explicacions per un ‘cas Negreira’ que ha afectat la imatge i credibilitat del futbol espanyol i confien en la presència dels presidents del FC Barcelona, Joan Laporta, i del Reial Madrid, Florentino Pérez, van apuntar fonts de LaLiga.

Aquest dilluns el FC Barcelona va mostrar el seu «profund enuig, indignació i embafament» davant la informació publicada al diari La Vanguardia, que afirmava que el president de LaLiga, Javier Tebas, hauria presentat davant la Fiscalia una prova falsa contra el club blaugrana en el ‘cas Negreira’, i va demanar la dimissió del president de la patronal de clubs.

Notícies relacionades

Per la seva banda, Javier Tebas va respondre en el seu perfil oficial de Twitter que havien sol·licitat al diari «el dret de rectificació» a causa que informació publicada incloïa, segons ell, «afirmacions, i informacions errònies» que perjudicaven «greument» el seu «honor i reputació», a més de «la imatge» de LaLiga.

Tebas va recordar que va enviar aquesta documentació a la Fiscalia Provincial de Barcelona que investiga el ‘Cas Negreira’ deixant clar que no suposava «l’exercici d’acusació concreta davant ningú», i per això no seria «una prova falsa».