EL SONAT DIVORCI

Gerard Piqué, sobre la famosa cançó de Shakira: «Els pares hem de protegir els fills»

«Cada un pren les decisions que creu millors», diu l’exfutbolista sobre la custòdia, «i jo l’únic que vull és que els meus fills estiguin bé»

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les desavinences pròpies de qualsevol divorci tenen unes característiques especials en la separació de Gerard Piqué i Shakira. Tot i que siguin personatges públics, no haurien de perdre de vista quina ha de ser la prioritat de tots dos: «Els pares hem de protegir els fills», opina l’exfutbolista.

Les diferències entre la parella són de domini mundial per les constants referències de la cantant colombiana al seu exmarit a la cançó BZRP Music Sessions #53 que ha batut rècords al planeta. Piqué, inevitablement, l’ha escoltat des del primer moment i la va utilitzar per promocionar la Kings League, com va fer a l’aparèixer un dia amb un Renault Twingo o anunciar el patrocini de la marca Casio.

Però Piqué no ha volgut parlar del seu divorci ni de Shakira a l’entrevista concedida a El món a RAC 1. S’ha emparat amb «la responsabilitat» que tenen els pares per procurar el màxim benestar dels seus fills. «Cada un pren les decisions que creu oportunes», ha afegit sobre el tracte que dispensa cadascun dels seus progenitors als fills, «i jo l’únic que vull és que els meus fills estiguin bé».

Notícies relacionades

Shakira es va emportar els seus fills Milan i Sasha a Nova York aprofitant la seva intervenció en un programa televisiu ‘The Tonight Show’ de Jimmy Fallon, i Piqué, per la seva banda, va portar el seu fill a un acte de la Kings League, on Milan, el més gran, va participar.

«M’ho va demanar ell, volia sortir, i jo, encantat. Res em fa més feliç que veure els meus fills feliços i ho tornaria a fer. N’estic orgullós. Cada un pren les decisions que creu millors», va dir, al·ludint a Shakira i les activitats que pugui fer en els dies que tingui la custòdia. «Jo intento fer-ho el millor possible», va repetir Piqué, feliç amb «les seves criatures» i desitjant que el Barça «continuï guanyant».