«ÉS UN XOC»

Piqué: «Seria més dur amb Alves que la justícia»

«Penses que coneixes la persona i no la coneixes», lamenta l’exdefensa

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El cas Dani Alves ha sigut «com una hòstia amb la mà oberta» per a tots els que han conviscut molts anys amb ell. Així ho sent Gerard Piqué, que encara no ha superat «el xoc» que ha suposat per a ell veure que el seu excompany al Barça va ser detingut per violar presumptament una noia en una discoteca de Barcelona.

Alves continua empresonat des del dia en què va ser detingut, al gener. «Seria molt dur amb ell, fins i tot més que la justícia, si es demostra que ha passat el que sembla que ha passat», ha assegurat Piqué en una entrevista concedida RAC-1. «Seria totalment inflexible amb ell», ha afegit, i ha expressat la seva repulsa davant qualsevol forma d’abús en la societat.

Notícies relacionades

Ni Alves ni Piqué eren al vestidor del Barça quan es va produir la presumpta violació del brasiler al lavabo de la discoteca Sutton. El brasiler militava al Pumes mexicà des que va abandonar, a l’estiu, la segona etapa al Barça, i Piqué feia setmanes que s’havia retirat. També van coincidir en la primera època, entre el 2008 (tots dos van arribar al club el mateix estiu) i el 2016.

«És un cas molt complicat, i per als companys que l’hem conegut és molt fotut», ha confessat. «Hem entrat en xoc, perquè vam conviure molt al vestidor, vam passar moltes hores i el veies actuar. No pensaries mai que pot actuar així. Penses que coneixes la persona i no la coneixes», ha comentat Piqué.