ACTUALITAT BLAUGRANA

Laporta i Jorge Messi, reunió a Barcelona

Laporta i Jorge Messi, reunió a Barcelona
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El president del Barça, Joan Laporta, i Jorge Messi, pare i agent del futbolista de Rosario, es van reunir a Barcelona per llimar les asprors creades amb la sortida de la superestrella de Barcelona, segons va revelar el programa ‘Tot Costa’, de Catalunya Ràdio.

En el partit, tots dos van parlar del futur del jugador, que acaba contracte el 30 de juny i no ha renovat encara amb el club parisenc, de l’homenatge pendent encara des de la seva sortida del Barça i de les polèmiques declaracions de Matías Messi de fa un parell de setmanes, segons la informació de l’emissora.

Cara a cara

Aquesta reunió es coneix després que Leo Messi fos a Barcelona per sopar amb els seus amics Busquets Jordi Alba i les seves respectives parelles en un restaurant del Born.

Notícies relacionades

Aquest cara a cara reobrirà amb seguretat l’especulació d’una hipotètica tornada de Messi, que sembla altament improbable en vista de la situació del límit salarial del Barça, que ha de rebaixar en 200 milions segons les estimacions de LaLiga.

Com a mínim, la trobada pot pavimentar la via per organitzar un acte d’homenatge al millor jugador de la història del Barça.