EL POLÈMIC ENTORN DE MESSI

Matías Messi diu que «s’ha de fer fora» Laporta perquè torni Leo al Barça

El germà gran del futbolista assegura que el Barça «no era res» abans que arribés al club i afirma que «els catalans són uns traïdors»

Matías Messi diu que «s’ha de fer fora» Laporta perquè torni Leo al Barça
2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Matías Messi ha fet unes duríssimes declaracions contra el Barça, contra Joan Laporta i contra els catalans. Al canal de Twicht del seu fill ‘Labajada10’ exposa el ressentiment que guarda tota la família des de la marxa de Lionel Messi i exposa ben clarament que el futbolista no té cap intenció de tornar al Barça malgrat els sigil·losos moviments que s’efectuen.

«Tinc una retall enganxat de l’‘Sport’, de Barcelona, que diu ‘Messi hauria de tornar a Barcelona’ i jo a sota vaig subtitular ‘hahahaha, no tornarem a Barcelona’ i si hi tornem farem una bona neteja, entre d’altres fer fora Joan Laporta, un desagraït», explica Rodrigo davant quatre nois i una càmera que grava la xerrada. Responent unes preguntes, afirma que l’afició blaugrana no va recolzar el seu germà com es mereixia quan el Barça no li va renovar el contracte l’agost del 2021, malgrat que ja estava tot pactat, per la impossibilitat de complir el fairplay financer que imposava LaLiga.

«La gent no el va recolzar [a Lionel], hauria d’haver sortit a fer una marxa o alguna cosa perquè se n’anés Laporta i es quedés Messi», opina, cosa que el porta a proclamar que «els catalans són uns traïdors», assumint com a pròpia aquesta mateixa reflexió que havia sentit a la seva mare, Celia Cuccitini, fer-l’hi a Messi. «Et pagaran com a Ronaldinho».

Notícies relacionades

Aquesta pobra opinió de l’afició blaugrana i catalana i de Laporta s’estén al club. Matías Messi, que va ser condemnat a dos anys i sis mesos de presó el 2018 per tinença il·lícita d’armes, proclama que va ser el seu germà el que va fer gran el Barça. «El Barcelona es va començar a conèixer per Messi», afirma, «el museu és Messi».

La xerrada passa breument pel Barça actual. Preguntat per Gavi i Pedri, el primogènit dels Messi assegura que «no m’agrada cap dels dos», tot i que si n’ha d’elegir un optaria per Gavi: «És mig rebel, es baralla amb tothom». Tot seguit, tanmateix, li veu un inconvenient: «En qualsevol moment et deixa amb un menys».