PRIMER CLUB A POSICIONAR-SE

El Sevilla demana a la Federació i LaLiga que «arribin fins al fons» en el ‘cas Negreira’

El Sevilla demana a la Federació i LaLiga que «arribin fins al fons» en el ‘cas Negreira’

@SevillaFC

1
Es llegeix en minuts

El Sevilla és el primer club que aborda el ‘cas Negreira’ pel pagament d’1,4 milions que va fer el Barça al llavors vicepresident del Comitè Tècnic d’Àrbitres (CTA) entre el 2016 i el 2018, que ha provocat una investigació de la Fiscalia de Barcelona. Fins ara, cap altre equip s’havia posicionat públicament sobre aquest escàndol arbitral.

Però el Sevilla, a través d’un comunicat emès a les seves xarxes socials, ha volgut mostrar «la seva preocupació i indignació davant les dades que, dia a dia, s’han estat coneixent» del ‘cas Negreira’, per la qual cosa reclama la Federació i LaLiga que arribi «fins al fons de l’assumpte per aclarir l’esdevingut i, en el seu cas, depurar les oportunes responsabilitats».

Ningú, més enllà de Javier Tebas, president de LaLiga, havia analitzat les conseqüències d’aquest escàndol. Però el Sevilla ha volgut ser el primer dels clubs que componen el futbol espanyol que ha fet un pas endavant, segons ha explicat, «per la gravetat dels fets coneguts fins ara, posant en dubte o sembrant dubtes sobre la integritat del futbol espanyol».

Per això, la seva petició urgent, tant a la Federació com a LaLiga perquè arribin fins al final «sol·licitant públicament que promouen i es personin en tots els procediments que d’aquest cas poguessin derivar-se una vegada que finalitzi la investigació».

Notícies relacionades

En aquest sentit, el club andalús ha indicat que «més dels clubs i les seves institucions, els aficionats de tots els equips mereixen un respecte i és responsabilitat dels dirigents afavorir el context necessari perquè mai es posi en dubte l’honestedat de les competicions en què participem».