AMB FORMULARI I SENSE SAMARRETES DEL UNITED

El Camp Nou registra gairebé un ple amb 90.225 persones i sense invasió anglesa

El Camp Nou registra gairebé un ple amb 90.225 persones i sense invasió anglesa

JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

Fins a 33.200 socis no van utilitzar els seus abonaments per assistir al Camp Nou al per al partit entre Barça i Manchester United corresponent a l’Europa League. Però l’estadi presentava un aspecte espectacular gràcies a l’èxit del protocol de seguretat instal·lada pel club en el qual s’exigia la presentació d’un formulari en què s’autoritzava l’aficionat o aficionada a accedir-hi. Fins a 90.225 espectadors es van reunir en un Camp Nou que va oferir una imatge molt culer.

«Ha anat tot molt ràpid, amb menys cues de l’habitual», deien els seguidors blaugrana mentre als del United se’ls retirava qualsevol símbol (samarreta, gorra, bufanda) amb els colors del seu club. Hi havia 4.200 aficionats anglesos instal·lats a la zona més alta de l’estadi, però desproveïts de qualsevol peça amb els colors del seu equip.

Notícies relacionades

I el Camp Nou es veia diferent respecte al que va passar a l’últim partit de l’Europa League disputat la temporada passada contra l’Eintracht de Frankfurt, quan va ser pres per milers i milers d’aficionats alemanys que van omplir de blanc les seves grades. 

Semblava molt més la casa de l’Eintracht que la del Barça i va obligar la directiva de Laporta a dissenyar un pla perquè no es repetís aquella invasió. I aquest dijous, un Camp Nou atapeït a la nit d’Europa League.