DEMBÉLÉ I DE JONG, AMB MOLÈSTIES

El Barça dona suport a Xavi abans de la final de la Supercopa d’Espanya: «Anirem a mort amb ell»

El Barça dona suport a Xavi abans de la final de la Supercopa d’Espanya: «Anirem a mort amb ell»

@rfef

1
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

«Tenien molèsties, però espero que estiguin a la final». Així va justificar Xavi, el tècnic blaugrana, la seva decisió de treure en la segona part Dembélé i Frenkie de Jong, convençut que podran estar en el duel amb el Madrid de diumenge vinent. Un clàssic al qual arriben els blaugrana després de derrotar el Betis en la tanda de penals (2-2, 2-4).

Un clàssic al desert que adquireix ara més valor perquè el Barça necessita títols «per donar recorregut a aquesta nova etapa amb Xavi que ha generat tanta il·lusió», segons va revelar aquest divendres Rafael Yuste, el vicepresident esportiu, al luxós hotel de concentració de l’equip a Riad.

«Anirem a mort amb ell», va proclamar el dirigent, i va insistir que «l’últim que faríem seria ‘matar’ Xavi» en cas que el Barcelona no aconseguís cap títol. I va apel·lar Yuste, a més, a una vella anècdota amb Pep Guardiola en els seus inicis, estiu del 2008, després de la derrota a Sòria amb el Numancia (1-0) i l’empat al Camp Nou contra el Racing de Santander (1-1) quan van debutar Busquets i Pedro, que llavors era ‘Pedrito’.

Querella contra la Lliga

Notícies relacionades

«Xavi té tota la confiança, forma part d’un projecte construït pel president, jo, la directiva i tot l’executiu del club», ha remarcat Yuste, que ha confirmat que el club ha presentat «una querella» contra la Lliga per obtenir «més ‘fair play’ i poder millorar la plantilla».

El vicepresindent esportiu del Barça no ha volgut garantir la continuïtat de Memphis, pretès per l’Atlètic en aquest mercat hivernal. «És un jugador més de la plantilla, però la direcció esportiva està sempre atenta», ha reconegut Yuste, que després ha criticat l’actitud de la junta de Bartomeu envers Messi, com va revelar aquest diari en l’informe dels Mossos. «Ho he llegit, és una falta de respecte enorme a Messi. I una falta de respecte enorme al Barça. Em provoca repulsa. La gent que hi havia abans no estimava el club com cal».